Gasirea ghilotinei perfecte

Ghilotina cutit Dahle 502

Ghilotina cutit Dahle 502

Ghilotina pentru taierea hartiei este un instrument de nelipsit din birouri, cat si din salile de clasa, fiind ideala pentru decuparea colilor cu acuratete.

Cu toate ca foarfeca a fost, de asemenea, o inventie foarte valoroasa, ce a facut viata noastra mult mai usoara de-a lungul timpului, este utila doar pentru a taia sau a decupa bucati mai mici de hartie, pentru care nu este nevoie de o precizie in taiere.

Foarfeca birou 25,5cm

Foarfeca birou 25,5cm

In momentul de fata, nu exista o unealta pe piata care sa taie hartia cu o astfel de precizie precum ghilotina, care decupeaza cu acuratete si la dimensiuni exacte.

Ghilotina pentru hartie este dotata cu un brat care se ridica si se coboara manual, pentru a taia filele.

Atunci cand achizitionati o ghilotina, este important sa verificati in primul rand capacitatea de coli de hartie pe care le poate cuprinde la o singura folosire, pentru a va asigura ca masina este compatibila cu nevoile de folosire.

De asemenea, trebuie verificate masurile de siguranta de care dispune, pentru a stabili daca ghilotina este potrivita pentru mediul in care va fi utilizata (daca este potrivita pentru a fi folosita la scoala).

Ghilotina G30L,320 mm,12 foi

Ghilotina G30L,320 mm,12 foi

Papetarie.ro dispune de o varietate de ghilotine si de trimmere pentru taierea si decuparea hartiei, foarte utile atat pentru profesionisti, cat si pentru amatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>