Papetarie.ro foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Papetarie.ro este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
Despre noi Contact FAQ/Help
Tel: 0751 555 333 (L-V, orele 8-16:30) Email: comenzi@papetarie.ro
Blog Reduceri&Promotii
BCKt%ffice -50%

Oferta valabila doar pana la 30.09.2024. In limita stocului disponibil.

Contacteaza un consultant:
(luni-vineri, intre 8:00-16:30)
0751.555.333
Comanda de minimum 150 lei si ai transport GRATUIT
24h in Bucuresti / 48h in toata tara

NOU! Acum beneficiezi si de livrare la locker
Afla mai multe
Faci achizitii pentru o institutie publica?
Cere oferta prin SEAP

NOU! Acest produs poate fi livrat la locker

Descriere produs

Caiet dictando A4 din gama Rhodia Business, conceput pentru profesionistii in afaceri aflati in miscare. Poate fi utilizat si ca agenda A4 pentru notite in intalniri.

Contine 92 de file avand colturile perforate pentru a putea marca pagina folosita. Hartia premium de 90g/mp este obtinuta prin tehnologii speciale care confera o reala placere scrisului datorita finisajului satinat.

Include un marcator de pagina cu panglica neagra, un calendar anual, o harta a fusului orar mondial si o pagina cu coduri de acces telefonic international.

Copertile tari ale acestui caiet A4 sunt rezistente la apa si au durabilitate sporita. Coperta interioara este printata cu un planificator anual.

​Fabricate in Franta, caietele si agendele Clairefontaine sunt ecologice, fiind realizate din materiale ce provin exclusiv din paduri administrate sustenabil. Compania este certificata PEFC, marca internationala care promoveaza managementul sustenabil al padurilor.


Acest produs face parte din categoriile: Caiete si blocnotesuri , Caiete si blocnotesuri , Back to Office

Recenzii

Rating mediu: 0 (0 recenzii)
5 stele0
4 stele0
3 stele0
2 stele0
1 stele0

Ai utilizat deja produsul? Spune-ti parerea!

Acorda o nota