Papetarie.ro foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Papetarie.ro este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
Despre noi Contact FAQ/Help
Tel: 0751 555 333 (L-V, orele 8-16:30) Email: comenzi@papetarie.ro
Blog Reduceri&Promotii
Contacteaza un consultant:
(luni-vineri, intre 8:00-16:30)
0751.555.333
Comanda de minimum 150 lei si ai transport GRATUIT
24h in Bucuresti / 48h in toata tara

NOU! Acum beneficiezi si de livrare la locker
Afla mai multe
Faci achizitii pentru o institutie publica?
Cere oferta prin SEAP

NOU! Acest produs poate fi livrat la locker

Descriere produs

Aparat de etichetat industrial universal, usor de utlizat, care economiseste timp pentru cei aflati mai mult pe teren. Tastele de comanda rapida dimensioneaza, spatiaza si formateaza automat etichete pentru fire si cabluri, marcaje, coduri de bare (Cod 39 si Cod 128), etichete cu lungime fixa, generale si modulare. Ecran larg, cu afisaj pe doua randuri si iluminare de fond. Include simboluri industriale (150), semne de punctuatie, simboluri valutare si fractii. Tipareste pe etichete cu latimi de 6 mm, 9 mm, 12 mm si 19 mm intr-o varietate de materiale si culori - nailon, poliester permanent, vinil, tuburi termocontractante. Taste favorite pentru a accesa usor cele mai multe etichete, simboluri si termeni uzuali. Memoreaza 25 de etichete. Grip de cauciuc pentru aderenta la utilizare. Are functie de oprire automata. Functioneaza cu 6 baterii AA (neincluse) sau cu acumulatori litiu-ion (neinclus). Se livreaza cu o banda de vinil alba de 12 mm. Produs util pentru domeniul industrial, telecomunicatii, instalatii electrice si alte domenii asemanatoare, unde etichetele trebuie sa fie rezistente si lizibile chiar in conditii aspre.
Acest produs face parte din categoriile: Sistemul de etichetare Dymo , Sistemul de etichetare Dymo

Recenzii

Rating mediu: 0 (0 recenzii)
5 stele0
4 stele0
3 stele0
2 stele0
1 stele0

Ai utilizat deja produsul? Spune-ti parerea!

Acorda o nota