Papetarie.ro foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Papetarie.ro este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
Despre noi Contact FAQ/Help
Tel: 0751 555 333 (L-V, orele 8-16:30) Email: comenzi@papetarie.ro
Blog Reduceri&Promotii
Contacteaza un consultant:
(luni-vineri, intre 8:00-16:30)
0751.555.333
Comanda de minimum 150 lei si ai transport GRATUIT
24h in Bucuresti / 48h in toata tara

NOU! Acum beneficiezi si de livrare la locker
Afla mai multe
Faci achizitii pentru o institutie publica?
Cere oferta prin SEAP

NOU! Acest produs poate fi livrat la locker

Descriere produs

Conectati la PC si folositi software-ul Dymo Label pentru a va individualiza eticheta cu fonturi si elemente grafice - puteti chiar sa le descarcati pentru editare si tiparire in timpul deplasarilor. Impartiti aparatul si altor utilizatori fara a va pierde setarile - noile profiluri de utilizator va permit sa stocati setari si date pentru maxim 5 utilizatori diferiti. Stocati peste 500 de etichete pe aparatul dumneavoastra. Aplicati rapid etichete - tipareste de doua ori mai rapid decat alte aparate de etichetat Dymo. Cu acumulatorul reincarcabil evitati costurile si risipa de baterii. Utilizeaza etichete tip D1 cu latimi de 6mm, 9mm, 12mm, 19mm. Poate utiliza si benzi de 24mm. care se aduc in stoc doar la comanda speciala. Functioneaza cu acumulator litiu-ion (inclus). Se livreaza cu banda D1 N/ALB de 24mm x 3m si cablu USB. Dimensiuni: 190 x 165 x 95mm (Lxlxh).
Acest produs face parte din categoriile: Sistemul de etichetare Dymo , Sistemul de etichetare Dymo

Recenzii

Rating mediu: 0 (0 recenzii)
5 stele0
4 stele0
3 stele0
2 stele0
1 stele0

Ai utilizat deja produsul? Spune-ti parerea!

Acorda o nota